Καλωσορίσατε στη ιστοσελίδα μας!

Έχοντας σαν στόχο μας τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας μέσα στην αγορά, επιλέγουμε πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτό θέλουμε να είναι το ιδιαίτερο στοιχείο της εργασίας μας, η επιδίωξή μας ως εταιρία, δηλαδή να αναγνωριστούμε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε για την εξέλιξή μας, να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας και ν’ αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε να εργαζόμαστε σταθερά με βάση την ποιότητα, την προοπτική για επέκταση και την επιτυχία των ιδεών μας μέσα στην καθημερινή πραγματικότητα. Υποστηρίζουμε δυνατά όλα τα προϊόντα μας μέσω του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Έχουμε κάνει εισαγωγές από την Αγγλία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, δημιουργώντας ένα δίκτυο πελατών από φαρμακεία, συνεταιρισμούς φαρμακείων, χονδρεμπόρους παραφαρμακευτικών προϊόντων, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καταστήματα υγιεινής διατροφής και τοπικούς εκπροσώπους χονδρικής και λιανικής. Επίσης ξεχωρίζουμε για την ποιότητα και τη καινοτομία στον χώρο τις μαζικής εστίασης.

Η NINACO INT. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, εισαγωγή και εμπόριο, με παραφαρμακευτικά προϊόντα (OTC products) το 1990, προσεγγίζοντας τα τότε 7.000 περίπου φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Η πωλήσεις μας γίνονταν μέσω του προσωπικού πωλήσεών μας και μέσω των συνεταιρισμών και χονδρεμπόρων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Παραθέτουμε εδώ ορισμένα προϊόντα από τη σειρά παραφαρμακευτικών προϊόντων: Tο ASPIVENIN, www.aspivenin.gr , η μίνι αντλία αναρρόφησης για τσιμπήματα εντόμων και δαγκώματα φιδιών. Πατενταρισμένη και πιστοποιημένη ιατρική συσκευή πρώτων βοηθειών της γαλλικής εταιρίας ASPILABO. Μια σειρά οδοντόβουρτσων, TERRADENT med5, με ανταλλακτικές κεφαλές βουρτσίσματος καθώς από την ίδια εταιρεία η σειρά οδοντόβουρτσας SANOS, επίσης με ανταλλακτικές κεφαλές. Οι δύο σειρές υψηλής ποιότητας οδοντόβουρτσας, με πατενταρισμένο σύστημα ανταλλαγής κεφαλών, είναι από τη γερμανική εταιρεία FRISETTA. Μια σειρά προϊόντων SELF CARE από την αμερικανική εταιρεία APEX-CAREX, με μικροσυσκευές που κόβουν (PILL CUTTER) και θρυμματίζουν (PILL PULVERIZER) χάπια και βιταμίνες, διευκολύνοντας την ακριβή δοσολογία των βιταμινών, καθώς και μια σειρά από θήκες για ημερήσια ή εβδομαδιαία οργάνωση και δοσολογία φαρμάκων.

Το 1998, η NINACO INT. διευρύνθηκε ώστε να περιλαμβάνει την εισαγωγή και τη διανομή στον τομέα των αναψυκτικών, στον χώρο του niche-market, με την συνεργασία τοπικών εκπροσώπων και χονδρεμπόρων, τοποθετώντας στην αγορά ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΝΕΚΤΑΡ και ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ από την Ιταλία και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ από τη Σουηδία.

Στις αρχές του 2000 ξεκινήσαμε εδώ στην Ελλάδα την παραγωγή των “Functional Drinks”, με προστατευόμενη ονομασία «UNIQUE DRINKS». Η παραγωγή μας αποτελούταν από αναψυκτικά και Νερό με Γεύση, σε μπουκάλια PET των 500 ml. 1) Ένα πολυβιταμινούχο αναψυκτικό - ACE πορτοκάλι-καρότο-λεμόνι. 2) Ελαφρά ανθρακούχα αναψυκτικά με εκχυλίσματα βοτάνων από Χαμομήλι και Elder Flower. 3) Νερά, πολύ ελαφρώς ανθρακούχα, με γεύση από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων: Βατόμουρο, Μήλο και Κιτρικά φρούτα.

Οι συνταγές για την παραγωγή των παραπάνω προϊόντων έγιναν με τη συνεργασία της γερμανικής εταιρείας WILD.

Το 2001 ξεκινήσαμε συνεργασία με τη Γερμανική εταιρία UBERT GASTROTECHNIK, από την οποία κάνουμε αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία εξελιγμένου, υψηλής ποιότητας, επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Το μηχάνημα ROFRY® - Rotation Frying System - της εταιρείας UBERT GASTROTECNIK GmbH που τηγανίζει & ψήνει χωρίς να προστίθεται λάδι στο μηχάνημα, αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνολογία της επαγγελματικής κουζίνας για τηγανητά φαγητά. Η UBERT Gastrotechnik GmbH φημίζεται διεθνώς για την άριστη ποιότητα των συσκευών της και αντιπροσωπεύεται σε 40 χώρες - www.ubert.com

Η NINACO INT., σε συνεργασία με την εταιρεία UBERT Gastrotechnik GmbH, ειδικεύεται επίσης σε μελέτες και σχέδια στον χώρο τις μαζικής εστίασης, χώρους εστίασης για SHOP IN SHOP, ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους και πλοία.

Η NINACO INT. είναι επίσης εξουσιοδοτημένη και παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Το 2007 η NINACO INT. συνεργάστηκε με την αλυσίδα Super Market Ι.& Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για τη δημιουργία των επτά καινούργιων καταστημάτων τους FRESH MARKET, εντός των οποίων αναλάβαμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης από την εταιρεία UBERT GASTROTECHNIK και από εμάς, με επιλεγμένο εξοπλισμό στα τμήματα του έτοιμο φαγητού, των snacks και γλυκών.

Επίσης, στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, συνεργαστήκαμε με την αλυσίδα Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Το 2009 η NINACO INT. δημιούργησε μια καινοτομία «SMART FOOD CONCEPT” βασισμένο στο αποκλειστικό σύστημα μαγειρέματος ROFRY® - Rotation Frying System σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός μενού στα πλαίσια της φιλοσοφίας και επιστήμης FUNCTIONAL FOODS.